Kouluttaudu työnohjaajaksi!
Työhyvinvointia, työniloa, tuloksellisuutta, asiakastyytyväisyyttä sekä lukemattomia monia muita hyötyjä saavutetaan työnohjauksella.
Haluatko sinäkin olla luomassa parempaa työelämää? Kouluttaudu työnohjaajaksi!

Haku Muurlan Opiston elokuussa alkavaan työnohjaajakoulutukseen on käynnissä, vielä ehdit mukaan!
Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja se kestää 2 vuotta. Koulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n suosituksia noudattava ja se antaa pätevyyden toimia itsenäisenä työnohjaajana yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille.

Haku ja lisätiedot

toimisto@muurlanopisto.fi, p. 044 758 1500