Kansanopistopäivät 2018
“Saa olla hauskaa!” on Kansanopistopäivien tämän vuoden teema.
JHL-opisto sekä Laajasalon opisto järjestävät 6.-8.kesäkuuta 2018 Kansanopistopäivät Helsingissä. Tänä vuonna päivien teemana on “Saa olla hauskaa!”, jolla viitataan sekä opiskeluun että työntekoon kansanopistossa.

Tarjolla on opiskelua ja hauskanpitoa yhteisten teemojen ääressä luennoilla, työpaijoissa ja erilaisten improvisaatioiden ja osallistumisen keinoin. Teemoja on perinteisesti useita, mutta tänä kesänä pureudutaan erityisesti työhyvinvointiin ja työyhteisön kehittämiseen.

Yhteinen ohjelma sijoittuu JHL-opistolle Sörnäisiin ja Laajasalon opistolle. Vapaa-ajan aktiviteetteja on tarjolla pienpanimo-kierroksesta kiertoajeluun, Kauhujen kävelyyn ja iloisiin iltamiin.

Ilmoittautuminen kansanopistopäiville päättyy 4.5.2018!

Ohjelma ja ilmoittautuminen Kansanopistopäiville