Digitaalisuus opistojen strategiaan, pedagogiikkaan ja käytäntöön -hankekoulutus
Kansanopistoyhdistys järjestää 2017-2018 digitalisaatioon liittyvän koulutuksen yhteistyössä Otavan Opiston ja Peräpohjolan Opiston kanssa. Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa hanketta Digitaalisuus opistojen strategiaan, pedagogiikkaan ja käytäntöön.

Koulutus suunnataan erityisesti niille kansanopistoille, joilla on ylläpitämisluvassa etäopetus osana koulutustehtävää tai muutoin toiminnan erityisenä painopisteenä tai kehittämiskohteena. Tarkoituksena on, että koulutukseen osallistutaan samasta työyhteisöstä useamman henkilön voimin, jotta tulokset myös juurtuvat oppilaitoksen toimintaan ja henkilöstön osaaminen aidosti kehittyy. Koulutus on suunnattu kansanopistojen johdolle ja pedagogiselle henkilöstölle

Koulutuksen tarkempi esite: PDF

Koulutus on maksuton. Majoitus- ja ruokailukustannuksista jokainen osallistuja vastaa itse.

Ilmoittautuminen koulutukseen 15.9. mennessä. Esitteessä on linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätietoa voit kysyä Kansanopistoyhdistyksen toimistosta sekä Otavan Opistosta:

kehittämispäällikkö Tytti Pantsar, 044 531 8000 tytti.pantsar@kansanopistot.fi
suunnittelija Heidi Vesa, 040 145 8464 heidi.vesa@kansanopistot.fi