X

The Finnish Folk High School Association

The Finnish Folk High School Association, which was founded in 1905, acts as a cooperating organisation for all the folk high schools in Finland.

Central areas of cooperation include lobbying, information and marketing, development, education and assessment and international issues.

The Finnish Folk High School Association is a member of The Nordic Folk High School Council which aim is to exchange experiences and ideas and to promote cooperation within the Nordic countries through seminars and meetings.

Contact:
The Finnish Folk High School Association
Annankatu 12 A 18
FI-00120 Helsinki
toimisto(ät)kansanopistot.fi
+358 9 454 2330
www.kansanopistot.fi/
logo
Kansanopistoväen omat sivut. Täältä saat ajankohtaista tietoa
opistojen hankkeista, yhdistyksen tapahtumista ja edunvalvonnasta.
Folkhögskolfältets egna sidor, här får du aktuell information om
folkhögskoleprojekt, föreningens evenemang och intressebevakning.
Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Ajankohtaista
Marika Åvist Haapaveden Opiston rehtoriksi

Kauppatieteiden maisteri Marika Åvist on valittu Haapaveden Opiston rehtoriksi.
Åvist on toiminut Haapaveden Opiston apulaisrehtorina maaliskuusta 2017 ja rehtorin viransijaisena lokakuusta 2018 alkaen. Haapaveden opiston kannatusyhdistys ry:n hallitus teki valinnan yksimielisesti.

Åvist pitää Haapaveden Opistoa monipuolisena työpaikkana, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen. Pienen yksikön vahvuuksia ovat sitoutunut henkilökunta, muutoskykyisyys ja ketteryys koulutustarpeisiin vastaamisessa.

- Oma tehtäväni on rehtorina luotsata Opistoa kohti asetettuja tavoitteita yhteistyössä henkilökunnan, eri verkostojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa, Åvist kuvailee.
- Opistossa jatketaan entiseen tapaan ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön kehittämistä. Tavoitteenamme on olla turvallinen ja hyvä koulutusympäristö, joka on mukana uudistumassa ja kehittämistoimissa. Tärkeää on myös alueellinen yhteistyö ja vaikuttavuus, rehtori summaa.

Ennen Haapaveden Opistolle tuloaan Åvist on työskennellyt Jedun Haapajärven yksikössä liiketalouden osaston osastonjohtajana ja suunnittelijana. Hän on opettanut ja ohjannut opiskelijoita sekä aikuiskoulutuksessa että ammatillisessa peruskoulutuksessa. Lisäksi hänellä on kokemusta henkilöstöpäällikön ja projektipäällikön tehtävistä.

Lisätietoja: Marika Åvist, 040 868 2282, marika.avist@haapop.fi