Tiedotteet | 12.04.2023

Kansanopistoyhdistys hakee järjestösihteeriä

Etsimme toimistomme iloiseen porukkaan  

JÄRJESTÖSIHTEERIÄ 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tukemaan yhdistyksen monipuolisia tehtäviä.  

Suomen Kansanopistoyhdistys-Finlands Folkhögskolförening ry on Suomessa toimivien kansanopistojen (74) yhteinen etujärjestö. Sen tehtävänä on kehittää kansanopistojen toimintaedellytyksiä. Yhdistys toimii suomalaisten kansanopistojen edunvalvojana ja niiden yhteisenä äänenä sivistyksellisen tasa-arvon ja jatkuvan oppimisen toteutumiseksi. Kansanopistoyhdistys järjestää jäsentensä kansanopistojen henkilöstölle koulutusta ja viestii ajankohtaisista asioista. Yhdistyksen palvelut tukevat kansanopistojen uudistumista ja kehittymistä. Yhdistys osallistuu pohjoismaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.  

Järjestösihteerinä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä, yleisiä toimistotehtäviä, tapahtumien järjestämistä, yhdistyksen tietokannan ylläpitämistä sekä projektien ja taloushallinnon tukitehtäviä. Tuet toiminnanjohtajaa hallinnon tehtävissä ja vaikuttamistoiminnassa. Osallistut erilaisten aineistojen kokoamiseen, tilastojen keräämiseen ja toimit tukena yhdistyksen viestinnässä. Osaamisen mukaan järjestösihteeri osallistuu myös muihin yhdistyksen tehtäviin ja esimerkiksi pohjoismaiseen yhteistyöhön.   

Järjestösihteerinä tehtävänkuvasi on monipuolinen ja siksi onkin tärkeää, että olet ripeä ja et arastele tarttua toimeen muuttuvissa tilanteissa. Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, tilaisuuksien organisointitehtävistä, erilaisista verkkoalustoista, projektien avustavista tehtävistä ja taitoa koota erilaisia aineistoja. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, tieto- ja viestintätekniikan osaamista sekä hyviä tiedonhankintakykyjä, organisointitaitoja ja joustavuutta. Yhdistys on kaksikielinen. Työssä tarvitaan hyvää suomen kieltä ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan hakijan eduksi. Viihdyt meillä, jos osaat kiireen keskellä priorisoida, innostut toisten ihmisten kohtaamisesta ja olet kiinnostunut järjestötyöstä sekä koulutuksen kentästä. Ne asiat, joita et vielä osaa, olet innostunut oppimaan. 

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelytapoihin sekä kehittää yhdistyksen työtä. Meillä saat olla mukana yhteiskunnallisesti kiinnostavien asioiden valmistelutehtävissä. Tehtävä on kokoaikainen. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ sijoittuu toimistollemme Helsingin keskustaan. Osan työstä voi suorittaa sovitusti etätyönä. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.  

Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan tarvittaessa jo ennen hakuajan päättymistä. 

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelo tulee lähettää 3.5.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi(at)kansanopistot.fi   

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tytti Pantsar, p. 044 531 8000, tytti.pantsar(at)kansanopistot.fi 

Tiedustelut puhelimitse: 13.4. klo 14-15, 17.4. klo 8.30-10 ja 24.4. klo 8.30-9.30. 

Suomen Kansanopistoyhdistys -Finlands Folkhögskolförening ry | Annankatu 12 A 18 | FIN-00120 Helsinki | tel: +358 40 8096 111| toimisto(at)kansanopistot.fi