26.01.2022 15:00 – 15:45

Webinaari Opistovuosi-koulutukseen hakijalta pyydettävistä lisätiedoista

Aika:
26.01.2022 15:00 – 15:45
Paikka:
Teams-kokous

Opistovuosi oppivelvollisille -koulutukseen haetaan keväällä 2022 toisen asteen yhteishaussa Opintopolussa. Tässä webinaarissa kuulemme yhteishakulomakkeeseen liittyvästä Kansanopistojen lisätietosivusta ja siitä, miten kansanopistojen on mahdollista saada lisätietoja hakijoilta opiskelijavalintaa varten yhteishakulomakkeen tietojen lisäksi. Webinaari on suunnattu Opistovuosi-koulutusta järjestäville kansanopistoille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kansanopistoyhdistys ja Opetushallitus.

Webinaarissa asiantuntija Satu Hornborg Opetushallituksesta esittelee Opintopolun lisätietolomaketta, jolle kansanopistojen linkit omien verkkosivujen lisätietoihin kootaan. Katsomme yhdessä Opintopolun hakulomaketta ja koulutukseen hakemisen lisätietoja myös koulutukseen hakijan näkökulmasta. Webinaarissa kerromme myös Kansanopistoyhdistyksen sekä Opetushallituksen tulevista Opistovuosi-koulutuksen viestintätoimista.

Webinaarissa ovat mukana Opetushallituksen asiantuntijat Satu Hornborg ja Mirka Råback, opetusneuvos Heikki Tulkki sekä Kansanopistoyhdistyksen asiantuntijat Erja Veivo ja Anni Henricson.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Liity mukaan tästä linkistä (Teams)