3.11.2023 10:00 – 11:30

Webinaari opinto-ohjaajille: Opistovuosi oppivelvollisille -koulutus kansanopistossa

Nuoret musisoivat
Aika:
3.11.2023 10:00 – 11:30

Kuulostaako Opistovuosi-koulutus tutulta? Mitä se pitää sisällään, miten koulutukseen haetaan ja minkälaista kansanopisto-opiskelu on?

Opiskeluvalmiuksia lisäävä nivelvaiheen Opistovuosi-koulutus tarjoaa nuorelle tilaisuuden tutustua itseä kiinnostaviin opintoihin sekä pohtia omaa elämänsuuntaa ja alanvalintaan. Se on oiva valinta myös yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille.

Opistovuosi oppivelvollisille -koulutus kansanopistossa -webinaarissa perjantaina 3.11. klo 10–11.30 tilaisuuden vetäjä Etelä-Pohjanaan Opiston rehtori Kyösti Nyyssölä kertoo kansanopistojen oppivelvollisille suunnatun koulutuksen sisällöstä, tavoitteista ja koulutukseen hakemisesta. Johdannon jälkeen seuraavat kansanopistot esittelevät oppivelvollisille suunnattua koulutustarjontaansa:

  • Keski-Pohjanmaan kansanopisto
  • Muurlan Opisto
  • Pohjantähti-opisto, Kemi
  • Savonlinnan kansanopisto
  • STEP-koulutus, Lapua

Webinaarin järjestää Suomen Kansanopistoyhdistys, ja se on osallistujille maksuton. Webinaari on tarkoitettu opinto-ohjaajille ja muille nuorten ohjauksesta vastaaville. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit liittyä Teams-webinaariin tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!