13.03.2023 14:00 – 15:15

Webinaari kansanopistoille kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja väkivallan ehkäisemisestä oppilaitoksessa

Aika:
13.03.2023 14:00 – 15:15
Paikka:
Teams-kokous

Järjestämme webinaarin yhteistyössä Opetushallituksen kanssa kansanopistojen henkilöstölle. Webinaarissa tutustumme Opetushallituksen 26.1.2023 julkaisemaan Ei kaikelle väkivallalle -verkkosivustoon ja sivustolle koottuun uuteen materiaaliin lasten ja nuorten kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja väkivallan ehkäisemiseksi, niiden tunnistamiseksi ja tilanteisiin puuttumiseksi. Webinaarissa on mukana erityisasiantuntija Riina Länsikallio Opetushallituksesta.

Ei kaikelle väkivallalle -verkkosivuston ohjeet ja työkalut on suunnattu oppilaitosten opettajille ja rehtoreille sekä johtajille, muille kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisille sekä lasten ja nuorten huoltajille. Osa materiaaleista soveltuu myös käsiteltäväksi oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan turvallisuudesta, hyvinvoinnista, yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Vastuu opiskeluympäristön turvallisuudesta on opettajalla, rehtorilla ja opetuksen järjestäjällä.

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 9.3. mennessä alla olevasta linkistä. Lähetämme webinaarin Teams-linkin ilmoittautuneille 1-2 päivää ennen webinaaria.

            Suomen Kansanopistoyhdistyksen logo.

Ilmoittaudu tapahtumaan