15.12.2020 14:30 – 16:00

”Opiskelijavuosien ennakointi” -webinaari

Aika:
15.12.2020 14:30 – 16:00
Paikka:
Teams -kokousalusta

Järjestämme tiistaina 15.12. klo. 14.30-16.00 webinaarin ”Opiskelijavuosien ennakointi” ammatillista koulutusta järjestäville kansanopistoille.

Webinaarissa käymme läpi sitä, mitä opiskelijavuosien laskennasta ja kertymisestä on hyvä tietää ja ottaa huomioon kansanopistossa, ja opiston toiminnan strategisessa suunnittelussa. Lähestymme aihetta käytännön työn näkökulmasta.

Webinaarissa Juha Kaivola kertoo ammatillisen koulutuksen rahoitusjärjestelmästä, kertaa suoritepäätösten perusasioita sekä esittelee oman tapansa opiskelijavuosien seurannassa ja ennakoinnissa. Juha kertoo myös lyhyesti siitä, kuinka Turun kristillisellä opistolla hyödynnetään tiedonhallintajärjestelmän antamia suorituskykytietoja opiskelijavuosien ennakoinnissa ja opiston toiminnan suunnittelussa.

Marja Kallioniemi esittelee webinaarissa Kankaanpään opiston käyttämää SchoolDay -dashboardia ja sen antamien suoritetietojen hyödyntämistä.

Webinaarissa nostamme keskusteluun myös sen, voivatko opistot tehdä yhteistyötä kelpoisten YTO-aineiden opettajien osaamisen jakamisessa arviointipäätöksiä koskien.

Ilmoittauduthan mukaan perjantaihin 11.12. mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin.

Tervetuloa mukaan oppimaan ja keskustelemaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan