11.03.2020 14:00 – 15:00

Kopioston tekijänoikeuswebinaari kansanopistoille

Aika:
11.03.2020 14:00 – 15:00
Paikka:
Webinaari

Linkki webinaariin

Kopiosto tarjoaa kansanopistojen henkilökunnalle maksuttoman webinaarikoulutuksen, jossa käydään läpi muun muassa, miten opettajana voi kehittää itse tekemää materiaalia ja opetusta hyödyntämällä kopiointilupaa ja muita luparatkaisuja.

Webinaarissa asiantuntijana Juha Kallanranta Kopiostosta.

Lisätietoja webinaarista: mirka.raback@kansanopistot.fi

Ilmoittaudu mukaan webinaariin – saat sähköpostiisi linkin webinaariin ennen tilaisuutta ja linkin tallenteeseen 1-2 päivää tilaisuuden jälkeen. 

Kopioston kopiointilupa mahdollistaa sekä painettujen julkaisujen, kuten lehtiartikkelien, kirjaotteiden sekä verkossa saatavilla olevien kuva- ja tekstiaineistojen kopioimisen ja jakamisen opetus- ja hallinnolliseen käyttöön. Lupa kattaa sekä koti- että ulkomaiset aineistot.

Kopioston kopiointilupa mahdollistaa tekijänoikeuden suojaamien aineistojen käytön myös joustavissa ja monimuotoisissa opetusjärjestelyissä, kuten verkko- ja etäopetuksessa. Kurssialustalle saa kopiointiluvalla koota kopioimalla ja skannaamalla materiaalia erilaisista julkaisuista ja aineistoista. Kopioston kopiointilupa helpottaa opettajien työtä ja materiaalien kopiointia ja käyttöä opetuksessa tekijänoikeuksia kunnioittaen.

Lisätietoa Kopioston luvista ja tekijänoikeudesta löytyy www.kopiosto.fi ja www.kopiraittila.fi.

Linkki webinaariin

Ilmoittaudu tapahtumaan