10.02.2022 13:00 – 14:30

Kansanopistot-brändiwebinaari 2022

Yhdessä-tunnus
Aika:
10.02.2022 13:00 – 14:30
Paikka:
Verkkoseminaari

Kansanopistot-brändiwebinaari 2022

Aika: torstai 10.2.2022 klo 13:00–14:30

Paikka: Verkkoseminaari, Zoom-webinaari

Tehdään yhdessä kansanopistoja tunnetuksi!

Suomen Kansanopistoyhdistys järjestää kansanopistojen viestinnästä ja markkinoinnista vastaaville, kansanopistojohdolle ja muulle asiasta kiinnostuneelle henkilöstölle koulutuksen uudesta Kansanopistot-brändistä. Koulutuksessa esitellään tuoreen Kansanopistot-brändikirjan keskeisin sisältö ja annetaan opastusta brändin jalkauttamiseen.

Koulutuksen alussa taustoitetaan uuden Kansanopistot-brändin käyttöönoton syitä eli bränditarinaa sekä kansanopistojen olemassaolon tarkoitusta ja visiota, kirkastetaan kansanopistojen yhteisiä tavoitteita ja käydään läpi kansanopistojen edustamia ja niitä yhdistäviä arvoja. Oman lukunsa koulutuksessa saavat Kansanopistot-brändikirjassa määritelty lupaus eli kansanopistojen pyrkimys ”auttaa kaikkia oppimaan itsensä elämässä eteenpäin” sekä brändin äänensävy.

Koulutuksen lopussa kerrotaan esimerkein, miten kansanopistot voivat käyttää Kansanopistot-brändin uutta ilmettä omilla kotisivuillaan, sosiaalisen median kanavilla ja muissa yhteyksissä ja mitä tunnusten käytössä ja värien yhdistelyssä tulee ottaa huomioon.

Kaikille kansanopistoille on lähetetty 10 kappaletta painettuja Kansanopistot-brändikirjoja tammikuun aikana. Painetun brändikirjan avulla webinaariin osallistuvien on helppo seurata koulutuksen etenemistä ja kirjata ylös muistiinpanoja.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu verkkoseminaariin 7.2.2022 mennessä. Samalla voit esittää koulutuksen sisältöön liittyviä kysymyksiä ja toiveita jo etukäteen. Seminaari järjestetään Zoomin välityksellä.

Lisätietoja: erja.veivo@kansanopistot.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan