7.04.2020 10:00 – 12:00

Kansanopistojen rehtoripäivät 2020 verkossa – Valmentava ja vuorovaikutteinen johtaminen kansanopistossa, osio 3

Aika:
7.04.2020 10:00 – 12:00
Paikka:
Zoom-verkkokokous

Koulutus järjestetään verkkomuotoisena Zoom -verkkokokoustyökalulla ja se on live-tilaisuus, jonka vuoksi osallistujien tulee olla paikalla verkkokokoustilassa ilmoitettuna ajankohtana. Verkkokoulutus on vuorovaikutteinen, lukuun ottamatta luento-osuuksia. Osallistua voi chat-toiminnon kautta tai keskustellen, jolloin osallistujalla tulee olla mikrofoni käytössään. Tähän koulutukseen ei ole mahdollista osallistua tallennetta seuraamalla.

Koulutus on tarkoitettu kaikille johtamisesta ja itsensä johtamisesta kiinnostuneille.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Valmentava ja vuorovaikutteinen johtaminen -valmennusohjelmaa ja se on osallistujille maksuton.

Ohjelma tiistaina 7.4. 

klo
10.00-12.00 Kohti jaettua, osallistavaa johtajuutta – työpaja
Miksi jakaa, miksi osallistaa? Tavoitteena on syventyä jaetun johtajuuden kahteen näkökulmaan eli johtajan tehtävien ja vastuiden jakamiseen ja yhteisen tekemisen prosessiin.
Itseään johtamalla työhyvinvointi kuntoon – päätösluento
vararehtori ja päävalmentaja Reijo Jouttimäki, Aktiivi-instituutti

 

Kouluttajasta:
Reijo Jouttimäki, FM on toiminut yli 35 vuotta julkisen ja yksityisen sektorin asiantuntijatehtävistä ja yli 25 vuotta innovatiivisten organisaatioiden johtamis- ja esimiestehtävistä (yliopisto, ammattikorkeakoulu, Lahden kansanopisto, Opeko, Educode Oy ja Susinno Oy sekä Aktiivi-Instituutti). Vuodesta 1992 lähtien hän on toiminut julkisen ja yksityisen sektorin johtajuuskoulutusten ja kehittämisohjelmien suunnittelu-, kouluttaja- ja asiantuntijatehtävissä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen koulutukseen 5.4. mennessä.

Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: mirka.raback@kansanopistot.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan