3.04.2020 10:30 – 13:15

Kansanopistojen rehtoripäivät 2020 verkossa – Valmentava ja vuorovaikutteinen johtaminen kansanopistossa, osio 2

Aika:
3.04.2020 10:30 – 13:15
Paikka:
Zoom-verkkokokous

Koulutus on tarkoitettu kaikille johtamisesta ja itsensä johtamisesta kiinnostuneille.

Koulutus järjestetään verkkomuotoisena Zoom -verkkokokoustyökalulla ja se muodostuu kolmesta osiosta. Jokaisen toivotaan osallistuvan kaikkiin osioihin. Koulutuksen osiot ovat kuitenkin itsenäisiä kokonaisuuksia ja mahdollista on osallistua vain osaan niistä.

Koulutus on live-tilaisuus, jonka vuoksi osallistujien tulee olla paikalla verkkokokoustilassa ilmoitettuna ajankohtana. Verkkokoulutus on vuorovaikutteinen, lukuun ottamatta luento-osuuksia. Osallistua voi chat-toiminnon kautta tai keskustellen, jolloin osallistujalla tulee olla mikrofoni käytössään. Tähän koulutukseen ei ole mahdollista osallistua tallennetta seuraamalla.

Koulutusosiot:

  • Keskiviikkona 1.4. klo 10-12.15 Valmentava ja vuorovaikutteinen johtaminen -johdantoluento sekä Resilienssi ja työhyvinvoinnin johtaminen -työpaja
  • Perjantaina 3.4. klo 10.30-11.30 ja 12.15-13.15 Johtajan vuorovaikutus- ja läsnäolotaidot sekä Ihmisten johtamisesta -työpajat
  • Tiistaina 7.4. klo 10-12 Kohta jaettua ja osallistavaa johtajuutta -työpaja ja Itseään johtamalla työhyvinvointi kuntoon -luento

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Valmentava ja vuorovaikutteinen johtaminen -valmennusohjelmaa ja se on osallistujille maksuton.

Ohjelma perjantaina 3.4. 

klo
10.30-11.30 Johtajan vuorovaikutus- ja läsnäolotaidot – työpaja
Uskallatko olla läsnä? Tavoitteena on syventää johtajan läsnäolo- ja vuorovaikutustaitoja.
koulutusvastaava ja valmentaja Katja Joutsijoki, Aktiivi-instituutti
11.30-12.15 Lounastauko
12.15-13.15 Ihmisten johtamisesta – työpaja
Ihmisten johtaminen on usein vaikeampaa kuin asioiden johtaminen. Miksi? Tavoitteena on luodata omaa johtajuutta. Keskustellaan yhdessä johtamisesta ja organisaation dynamiikasta. Miksi johtaja ei voi astua samaan virtaan kahdesti?
johtava rehtori Kari Karvonen, Aktiivi-instituutti

 

Kouluttajaesittelyt:

Katja Joutsijoki, Teatteritaiteen maisteri. Toiminut näyttelijänä mm. Lahden kaupunginteatterissa ja Kansallisteatterissa. 15 vuotta vuorovaikutus- ja neuvottelutaidon kouluttamista.

Kari Karvonen on työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 25 v. Hän on laillistettu psykologi, työnohjaaja ja perheneuvoja. Tällä hetkellä on kiinnostunut yhteisöjen näkymättömistä prosesseista ja opiskelee organisaatioanalyytikon kouliintumispolulla. Karvonen työskentelee Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliiton johtavana rehtorina.

Ilmoittautuminen koulutukseen 1.4. mennessä.

Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta. Kun ilmoittaudut sähköisen lomakkeen kautta, saat automaattisesti osallistumislinkin jokaiseen osioon.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: mirka.raback@kansanopistot.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan