7.04.2022 13:00 – 14:30

Kansanopistojen kustannusraportoinnin työpaja 2

Koristekuva.
Aika:
7.04.2022 13:00 – 14:30
Paikka:
Teams-kokous

Järjestämme kaksi Kansanopistojen kustannusraportoinnin työpajaa. Työpajat on suunnattu niille kansanopistojen työntekijöille, jotka täyttävät Opetushallituksen huhtikuun tiedonkeruun. Tässä työpajassa 2 keskitymme erityisesti monialaisten kansanopistojen kustannusraportoinnissa nouseviin kysymyksiin.

Työpajassa Opetushallituksen asiantuntijat Simo Eerola ja Tiia Laiho käyvät läpi kustannusraportin täyttämisen käytänteet verkossa (esim. kirjautuminen, tallentaminen ja virheilmoitusten korjaaminen) sekä lomakkeen kysymykset kohta kohdalta.

Työpajassa kuulemme myös yhteenvedon kansanopistojen vuoden 2020 kustannusraportoinnin vastauksista. Pureudumme erityisesti niihin kysymyksiin, joiden vastauksissa on ollut runsaasti hajontaa. Tavoitteena on luoda yhteinen osaaminen ja ymmärrys siitä, mitä kustannuksia kuhunkin kohtaan tulisi viedä.

Keskustelemassa ja kommentoimassa ovat Kansanopistoyhdistyksen taloustyöryhmän jäsenet: Jorma Kallio, Ere Mero, Juha Taavitsainen ja Jari Tölli sekä opetusneuvos Annika Bussman opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Valmistaudu työpajaan virittäytymällä kustannusraportoinnin lomakkeen äärelle. Voit ottaa sekä lomakkeen että opistonne viime kevään vastaukset työpöydällesi. Kysy työpajassa rohkeasti mieltäsi askarruttavia kysymyksiä!

Ilmoittauduthan työpajaan 1.4. mennessä. Ilmoittautuneille lähetämme Teams-linkin ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Ilmoittaudu tapahtumaan