Uutiset | 14.12.2022

Kymenlaakson Opisto hakee rehtoria

Kymenlaakson Opiston ilmoitus:

KYMENLAAKSON OPISTO HAKEE INNOSTAVAA JA INNOVATIIVISTA REHTORIA

Kymenlaakson Opisto on kannatusyhdistyksen ylläpitämä, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton oppilaitos, joka toimii kahdella kampuksella Kouvolassa ja Haminassa tarjoten kansanopisto- ja kansalaisopistokoulutusta.

Kansanopistona opisto on keskittynyt taideaineisiin ja suomen kielen koulukseen. Kansalaisopistona toimimme pääosin Kouvolan ja osin Haminan alueella. Päätoimisia työntekijöitä opistolla on noin 25.
Nykyisen rehtorin jäädessä eläkkeelle etsimme uutta rehtoria. Rehtori johtaa ja kehittää opistoa yhdessä henkilöstön ja hallinnon kanssa. Opiston johtokuntana toimii kannatusyhdistyksen hallitus, jonka esittelijänä ja sihteerinä rehtori toimii.

Tarjoamme rehtorille vastuullisen aseman ja monipuolisen työkentän. Rehtorin tehtävä edellyttää hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja sekä kykyä ja tahtoa vuorovaikutukseen työyhteisössä ja eri ulkoisten sidosryhmien kanssa. Opiston vakaan talouden ylläpito vaatii talousosaamista sekä innostusta ja näkemystä opiston kehittämiseen.

Opisto on Sivistystyönantajat ry:n jäsen ja noudattaa palkkauksessa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Rehtorin tehtävää hakevat voivat esittää halutessaan myös oman palkkatoivomuksensa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Rehtorin kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen (986/1998 § 2) mukaisesti ylempi korkeakoulututkinto, opettajan kelpoisuus koulutustehtävissä, riittävä työkokemus opettajan tehtävissä ja opetushallinnon tutkinto tai riittävä opetushallinnon tuntemus. Otamme huomioon myös hakijat, jotka sitoutuvat hankkimaan vaadittavan pedagogisen ja opetushallinnon kokemuksen.

Rehtorin toimikausi alkaa 1.4.2023 tai erikseen sovittavana aloitusaikana. Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi ja CV:si 21.1.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen: olli.laurila@kyme.fi.

Lisätietoja antavat:
Hallituksen puheenjohtaja Tapio Karvonen, puh 040 74 67 776  tapio.karvonen@kouvola.fi ja rehtori Olli Laurila puh. 050 36 36 371 olli.laurila@kyme.fi.