Uutiset | 15.02.2021

Etsimme joukkoomme järjestösihteeriä

SKY ympyrälogo.

Etsimme Kansanopistoyhdistyksen toimistoon järjestösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Järjestösihteerin tehtävänä on tukea yhdistyksen toimiston työtä, eri toimintojen organisointia ja asiakaspalvelua.

Järjestösihteerin tehtäviin sisältyy esimerkiksi toimistotöitä, asiakaspalvelua, tapahtumien järjestämistä sekä projektien ja taloushallinnon avustavia tehtäviä. Järjestösihteeri toimii tukena yhdistyksen viestinnässä, julkaisujen laatimisessa ja tilastojen koostamisessa sekä osallistuu muihin yhdistyksen yhteisiin tehtäviin. Tarkempi tehtävien kuvaus TE-palveluiden verkkosivuilla.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelo tulee lähettää 1.3.2021 mennessä sähköpostitse toimisto(at)kansanopistot.fi tunnuksella JÄRJESTÖSIHTEERI.

Suomen Kansanopistoyhdistys – Finlands Folkhögskolförening ry on Suomessa toimivien kansanopistojen (75) yhteinen etujärjestö. Se toimii suomalaisten kansanopistojen edunvalvojana ja niiden yhteisenä äänenä sivistyksellisen tasa-arvon ja jatkuvan oppimisen toteutumiseksi sekä kansanopistojen toimintaedellytysten vahvistamiseksi. Yhdistys vaikuttaa julkiseen keskusteluun ja päätöksentekoon. Se tekee kansanopistojen merkitystä tunnetuksi. Kansanopistoyhdistys järjestää jäsentensä kansanopistoille koulutusta ja viestii kansanopistoille ajankohtaisista asioista. Ajantasainen tiedonkeruu ja sen täsmällinen analysointi ovat työmme kannalta keskeisiä.

Lisätietoa:

TE-palvelut, avoimet työpaikat

tai toiminnanjohtaja Tytti Pantsar, p. 044 531 8000, tytti.pantsar(at)kansanopistot.fi
Soittoajat: 16.2., 18.2. ja 23.2. klo 11-13.