Vegaaniruuanvalmistus ja kotimaiset erikoiskasvikset -koulutus

Perheniemen evankelinen opisto


Alkaa

17.10.2022

Loppuu

18.10.2022

Opetuskieli

Suomi


Koulutusmuoto

Lyhytkurssi

Koulutusala

Hotelli-, ravintola- ja cateringala

Koulutuksen kuvaus

Ajankohtainen täydennyskoulutus ammattikeittiöosaajille ja muille ruuanvalmistuksen perustaidot omaaville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan vegaanisesta ruuanvalmistuksesta ja kotimaisista erikoiskasveista käytännönläheisesti. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistuja tuntee vegaaniruokavalion erityispiirteet ja osaa hyödyntää monipuolisesti kasviproteiinin lähteitä ruuanvalmistuksessa sekä koostaa täysipainoisia vegaanisia aterioita. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on myös tietoa kotimaisista erikoiskasveista ja niiden käytöstä ruuanvalmistuksessa.