Iloa ja väriä kasvisruoista – kasviskokkikoulutus

Perheniemen evankelinen opisto


Alkaa

16.08.2024

Loppuu

01.12.2024

Opetuskieli

Suomi

Koulutuksen laajuus

5 op. (Kurssi koostuu kahdesta lähijaksosta pe-su Perheniemessä sekä kolmesta pe-la etätapaamisesta)


Koulutusmuoto

Aikuisosaaja: Perustaidot ja työelämän avaintaidot

Koulutusala

Hotelli-, ravintola- ja cateringala

Koulutuksen kuvaus

Kurssi koostuu kahdesta lähijaksosta Perheniemessä sekä kolmesta pe-la etätapaamisesta, joissa syvennymme muutamiin etnisiin kasviskeittiöihin ja valmistamme yhdessä maukkaan kasvismenun ja tutustumme kyseisen alueen raaka-aineisiin. Lähijaksoilla käymme läpi kasvisruokavalion tärkeitä raaka-aineita ja valmistamme monipuolisesti erilaisia kasvisruokia. Kurssi soveltuu niin kotikokeille kuin kokin ammatissa työskenteleville täydennyskoulutuksena. Kouluttaja Tuija Ruuska (ravintolakokki, restonomi ja ammatillinen opettaja) on työskennellyt kasvisruoan parissa 1990-luvulta lähtien.