Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Linkit
Ansiomerkit
SUOMEN KANSANOPISTOYHDISTYKSEN ANSIO- JA KUNNIAMERKIT

Kansanopistoyhdistys myöntää ansiomerkkejä kansanopistotyössä ansioituneelle ja kunniamerkkejä opistohallinnon jäsenille.

KunniamerkkiHopeinen ansiomerkkiKultainen ansiomerkki

1. Suomen Kansanopistoyhdistys myöntää seuraavia ansio- ja kunniamerkkejä:
* kunniamerkki
* hopeinen ansiomerkki
* kultainen ansiomerkki,
* kultainen ansiomerkki sinisen nauhan kera.

2. Kunniamerkki myönnetään 25 vuoden, mutta yhdistyksen hallituksen harkinnan mukaan lyhyemmästäkin, luottamushenkilölle ansiokkaasta toiminnasta kansanopistotyön hyväksi.
Hopeinen ansiomerkki annetaan ansiokkaasta ja menestyksellisestä työstä vähintään 20 vuotta opettajana tai toimihenkilönä kansanopistossa toimineelle.
Kultainen ansiomerkki annetaan ansiokkaasta ja menestyksellisestä työstä 30 vuotta opettajana tai toimihenkilönä kansanopistossa toimineelle.
Kultainen ansiomerkki sinisen nauhan kera annetaan yhdistyksen kunniajäsenelle.

3. Merkin myöntämisen päättää Suomen Kansanopistoyhdistyksen hallitus. Lukuun ottamatta kunniajäsenille annettavaa merkkiä opistojen johtokunnat tekevät esitykset merkkien myöntämisestä.

Lisätietoja hinnoista ja toimituksista Kansanopistoyhdistyksen toimistosta,