Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Linkit
Tietojen päivitys
YLEISTÄ
Opisto-, henkilöstö-, linja- ja kurssitiedot päivitetään samalla logiikalla. Lomakkeessa olevat nykyiset tiedot ovat vasemmalla ja muutokset tehdään keskellä oleviin valkoisiin kenttiin.
Siirtyminen yksittäisen henkilön, kurssin tai linjan tietoihin tapahtuu lomakkeen oikealla puolella olevien portaalien kautta.
Siirtyminen esim. kurssilomakkeesta linjalomakkeelle tapahtuu painamalla ylläolevia lipukkeita.
HUOM! Älä käytä selaimesi Eteenpäin tai Taaksepäin nuolinäppäimiä.

MUUTOKSET
Jos haluat muuttaa olemassa olevia tietoja, syötä oikeaan kenttään uudet tiedot ja paina Tallenna.

LUO UUSI TIETUE (linja/kurssi/henkilö)
Paina Luo uusi, syötä tiedot ja paina lopuksi Tallenna. Uutta tietuetta - esim. uutta henkilöä - ei saa luoda olemassaolevan päälle, vaan vanha merkitään ensin poistettavaksi ja sitten syötetään uusi. Sen sijaan yksittäiset muutokset, esim. uusi puhelinnumero merkitään vanhan viereen ja tallennetaan

AIHEPIIRIT (linjat, kurssit)
Pitkissä opintolinjoissa koulutus merkitään yhden aihepiirin alle. Kursseissa voi valita kaksi aihepiiriä.

POISTOT
Paina Poista kun olet sen linjan/kurssin/henkilön kohdalla jonka tiedot haluat poistettavaksi. Jos haluat perua, paina Peru poisto.

LOPETUS
Voit lopettaa päivityksen painamalla Lopeta-nappulaa.

PÄIVITTYMINEN NETTIIN
Muutokset eivät päivity heti, vaan yhdistys hyväksyy ne ensin.

“TIME-OUT”
Tietoturvasyistä johtuen sivua ei voi pitää auki 15 minuuttia kauempaa jos ei sinä aikana päivitä tai klikkaa johonkin kenttään. Silloin ”istunto” päättyy ja joudut kirjautumaan uudelleen sivulle.

ONGELMATILANTEISSA
lähetä viesti yhdistykselle,toimisto@kansanopistot.fi