Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Linkit
Kansainvälinen toiminta

Kuva: Johannes Jansson/norden.org

Suomen Kansanopistoyhdistys osallistuu lähinnä pohjoismaiseen, mutta myös muuhun kansainväliseen toimintaan. Alla on lueteltu tärkeimmät yhteistyökumppanimme.

Pohjoismainen kansanopistoneuvosto NFR
NFR on pohjoismaiden vanhin kansansivistysverkosto. Neuvoston verkkosivuston kautta löydät yhteystiedot kaikkiin kansanopistoihin Pohjoismaissa sekä tietoa ajankohtaisista pohjoismaisista projekteista.
NFR:n kotisivu
* Kansanopiston rooli globaalissa kestävässä kehityksessä - NFR:n Kevätkonferenssi 13.-14.4.2016 Kungälvissä: Ohjelma ja lisätiedot (ruotsiksi, pdf)

Aikuisten oppimisen pohjoismainen verkosto NVL
NVL on pohjoismainen aikuisten oppimisen kohtaamispaikka. NVL välittää kokemuksia ja innovaatioita, tuo esiin pohjoismaista asiantuntemusta sekä luo uusia toimintamalleja esim. temaattisten verkostojen kautta.
NVL:n kotisivu

Pohjola-Norden
Pohjola-Norden on kansalaisjärjestö, joka edistää pohjoismaista yhteistyötä ja tekee Pohjoismaita tunnetuksi Suomessa. Pohjola-Norden myöntää myös apurahoja kansanopistojen opettajille sekä opiskelijoille.
Pohjola-Nordenin kotisivu

Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO
CIMO on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio, joka koordinoi harjoittelu-, vaihto- ja apurahaohjelmia (mm Erasmus+ och Nordplus).
CIMOn kotisivu

The European Association for the Education of Adults EAEA
EAEA is a European NGO whose purpose is to link and represent European organisations directly involved in adult learning. EAEA promotes adult learning and access to and participation in non-formal adult education for all, particularly for groups currently under-represented.
EAEAn kotisivu

The International Council for Adult Education ICAE
ICAE is a global network with a specific mandate to advocate for youth and adult learning and education (ALE) as a universal human right. It is a strategic network that promotes adult learning and education as a tool for active citizenship and informed participation of people.
ICAEn kotisivu