Vapaan sivistystyön kärkiteemat EU-vaaleissa ja EU-puheenjohtajuuskauteen liittyen
VST ry on vapaan sivistystyön yhteisjärjestö joka edistää aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön policy-tason teemoja Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa, unohtamatta globaalikasvatusta.
VST ry nostaa esille seuraavat kärkiteemat:

1. Vapaa sivistystyö edistää Agenda 2030-ohjelman toimeenpanoa Euroopassa
2. Aikuiskoulutus ja vapaa sivistystyö ovat tärkeä osa elinikäisen oppimisen EU-politiikkaa
3. Erasmus+ ohjelmakaudella 2021-2027 riittävät ja kestävät resurssit

Lue lisää VST:n kärkiteemoista (PDF)

EAEA:n Manifesto for Adult Learning -manifesti suomeksi(PDF)