Tervetuloa mukaan valtakunnallisille Vapaan sivistystyönpäiville Jyväskylään 30.-31.8.2018!
Vapaan sivistystyönpäivät ovat vapaan sivistystyön koko henkilöstön yhteinen keskustelufoorumi.
Osana päiviä on myös Vapaan sivistystyön avoin tutkimustyöpaja.
Päivien aikana kuullaan virikkeellisiä puheenvuoroja ajakohtaisista, vapaata sivistystyötä koskettavista teemoista, osallistutaan toiminnallisiin työpajoihin sekä ylläpidetään ja luodaan uusia verkostoja.

Lisätietoa päivistä ja ilmoittautuminen VST:n sivulta:

Vapaan sivistystyön avoin tutkimustyöpaja 30.–31.8.2018 Jyväskylässä

Vapaan sivistystyön teemasta tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden perinteinen avoin tutkimustyöpaja järjestetään elokuussa Jyväskylässä osana Vapaan sivistystyön päiviä.

Lisätietoa Sivistystyön vapaus ja vastuu-sivustolta