Verme-vertaismentoroinnin koulutus
Verme2-hankkeeseeen liittyvää mentorikoulutusta vapaan sivistystyön opettajille

Verme -vertaismentoroinnin koulutus (10 op) on osa valtakunnallista Verme2-hanketta. Hankkeen myötä koulutetaan opetusalan ammattilaisia vertaisryhmien vetäjiksi.

Koulutuksen teemoina ovat mm. vertaisryhmämentorointi opetusalalla, mentorin rooli ja tehtävät, mentorointi digiympäristöissä, dialogisuus ja narratiivisuus verme-ryhmässä, työhyvinvointia mentoroinnilla sekä mentorin käsikirja.

Koulutuksen tarkemman esitteen löydät oheisesta liitteestä:
Esite

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriön opettajankoulutuksen kehittämisohjelma.

Lisätietoa voit tiedustella:
Sirkka Hokkanen