Viestintätaidot haltuun opistoarjessa
Meneekö otsikon viilaukseen puoli päivää? Osaatko hyödyntää somea työssäsi? Herättääkö viestisi median kiinnostuksen?
Jos pulmat ovat tuttuja, ratkaisu on ”Viestintätaidot haltuun opistoarjessa” -koulutus.

Oivallat, kuinka yhteiskunnan muutokset vaikuttavat sinunkin työhösi viestijänä. Opit tuntemaan eri viestintäkanavat ja ymmärrät viestinnän prosesseja. Otat haltuun viestinnän työkaluja ja omaksut ne työhösi.

Koulutus sisältää kaksi lähipäivää loka-marraskuussa Tampereella ja työskentelyä verkossa. Opit ja päiväkahvit saat ilmaiseksi, matkat maksat itse.

Kansanvalistusseura järjestää koulutuksen Opetushallituksen laatu- ja kehittämisavustuksella (LAKE) yhdessä Ahjolan kansalaisopiston kanssa.

Kouluttaja, kauppatieteiden tohtori Annamari Huovinen, on kokenut kirjoittamisen opettaja, viestintäkouluttaja ja tutkija, joka tuntee median, organisaatioviestinnän ja yhteiskunnan suhteita. Hän on Osuuskunta Mediakollektiivin kouluttaja ja hallituksen puheenjohtaja, tutkimusviestijä Hankenilla ja luennoija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan
Verkkolomakkeella

Lisätietoja: