Kansanopistokokous 5.-6.10.2017 Etelä-Pohjanmaan Opistolla
Kansanopistokokous järjestetään tänä vuonna Pohjanmaan lakeuksilla Etelä-Pohjanmaan Opistolla (Opistontie 111).

Teemoina:
- Vapaan sivistystyön yhteiskunnalliset koulutustehtävät
- Kansanopistojen toimintaympäristöt sekä alueelliset verkostot
- Kansanopistot väylänä jatko-opintoihin - ylioppilastutkintojen ja valintamenettelyjen muutokset

Kansanopistoyhdistyksen vuosikokous pidetään 5.10.17 klo 15.30 (tähän on lähetetty erillinen kutsu). Illallinen vietetään Etelä-Pohjanmaan Opiston 125 v. juhlan merkeissä.

Joulutervehdys