Hyvä alku aikuisten perusopetukseen kansanopistoista - yhteisöllisyyttä ja kumppanuutta -hankekoulutus
Kansanopistoyhdistys järjestää 2017-2018 aikuisten perusopetuksen järjestämiseen liittyvää täydennyskoulutusta. Opetushallitus rahoittaa hanketta ja siihen liittyvää koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä uuteen aikuisten perusopetuksen rakenteeseen ja siinä suunnitellaan erityisesti kansanopistoille soveltuvia pedagogisia toimintatapoja ja -malleja aikuisten perusopetuksen järjestämiseen.

Koulutuksen kohderyhmä on kansanopistojen järjestämässä aikuisten perusopetuksessa toimivat opettajat, opintoohjaajat, suunnittelijat ja rehtorit. Lisäksi on perusteltua, että samasta oppilaitoksesta voi osallistua eri henkilöstöryhmiä, sillä koulutuksen aikana työstetään keskeisiä pedagogisia asiakirjoja.

Koulutus on maksuton. Majoitus -ja ruokailukustannuksista jokainen vastaa itse.

Koulutuksen tarkempi esite: PDF

Ilmoittautuminen on käynnissä (4.9.17 mennessä). Esitteessä on linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Joulutervehdys