Avartti-ohjaajakoulutus, kevät 2016
Avartti-säätiö järjestää yhteistyössä Suomen Kansanopistoyhdistyksen kanssa Avartti-ohjaajakoulutusta 4. - 5.4.2016 Jyväskylässä.

Hei kansanopiston opettaja tai ohjaaja!

Avartti on 14–24-vuotiaiden kansainvälinen harrastusohjelma. Maailmalla se tunnetaan nimellä ”The International Award for Young People”. Vuosittain ohjelmaan osallistuu miljoona nuorta yli 130 maassa. Ohjelma aloitettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1956. Ohjelmassa voi hyödyntää vanhoja harrastuksia tai aloittaa uusia. Avartissa osallistuja kehittää ja testaa taitojaan sekä asettaa itse tavoitteensa ja kilpailee vain itsensä kanssa. Toiminnan ohessa on myös mahdollista tavata muita nuoria niin Suomesta kuin ulkomailta sekä tutustua erilaisiin kulttuureihin. Saavutettuaan asettamansa tavoitteet, osallistuja saa tunnustuksen. Se on pronssinen, hopeinen tai kultainen merkki sekä todistus osallistumisesta Avartti-ohjelmaan. Avartti on opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä valtakunnallinen palvelu- ja kehittämiskeskus. Avartti-ohjelman hallinnoinnista vastaa itsenäinen Avartti-säätiö. (ks. lisää http://avartti.fi/)

Avartti-ohjaajakoulutus

Avarttia voidaan käyttää työvälineenä nuoriso- ja kasvatustyössä. Ohjaajan tehtävänä on toimia mahdollistajana ja tukijana. Ohjaajan tukena voi toimia lajiohjaajia, jotka ovat nuoren valitseman harrastuksen henkilökohtaisia ohjaajia. Lajiohjaajat ovat esimerkiksi erilaisten yhdistysten ja järjestöjen aktiiveja, jotka haluavat opettaa harrastuksissa vaadittavia tietoja ja taitoja.

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa Avartti-toiminnan periaatteista ja toimintamenetelmistä sekä antaa valmiudet toiminnan käynnistämiseen. Koulutus on maksuton. Huom! Avartin sivuilla on virheellinen tieto koulutuksen maksusta. Ruokailuista ja mahdollisesta majoituksesta vastaa osallistuja. Lisätiedot koulutuksista: jukka.ruotsalainen(ät)avartti.fi tai 050 3431143.

Koulutuksen ilmoittautumislinkki löytyy sivulta http://avartti.fi/toiminta/kansainvalisyys/. Katso alla tarkemmat tiedot.

Avartti-ohjaajakoulutusten tiedot

Aika: 4. - 5.4.2016
Paikka: Jyväskylän kristillinen opisto, Jyväskylä
Majoituksen hinta: 80 e (sis. majoituksen 1 hengen huoneessa sekä aamiaisen)
Ruokailut: Opiston vastaanotosta on mahdollisuus lunastaa ateria- ja kahvilippuja oheisen hinnaston mukaisesti
- kahvi/tee ja suolainen tai makea kahvileipä 2,80e
- lounas 7,50e
- päivällinen 6,50e
Koulutus on maksuton.

Ohjelma (pdf)

Merkitse ilmoittautumislomakkeen info-kohtaan, mikäli haluat varata majoituksen ja aiot ruokailla opistolla.
Ilmoittautuminen koulutukseen 18.3 mennessä.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin