EAEA kutsuu viettämään aikuiskoulutuksen juhlavuotta
EAEA on nimennyt vuoden 2017 aikuiskoulutuksen juhlavuodeksi. ”2017: The Year of Adult Education in Europe – The Power and Joy of Learning” -kampanja kokoaa yhteen ympäri Eurooppaa järjestettäviä aikuiskoulutustapahtumia. Kampanjalla tehdään näkyväksi aikuiskoulutusta ja sen hyötyjä sekä kerätään päätöksentekijöille viestejä siitä, miksi ja miten aikuiskoulutusta kannattaa tukea. Lue lisää, miten voit ilmoittaa omat tapahtumasi mukaan juhlavuoteen!