Hakuneuvontaa aikuiskoulutuksen Erasmus+ KA2 kumppanuushanketta suunnitteleville 26.1., 15.2. ja 9.3.
Tervetuloa hakuneuvontoihin: 26.1., 15.2. ja 9.3. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Torstaina 26.1. klo 14:30-15:30
EPALE-webinaari.
EPALEsta on lisätty kysymys hankehakemuksiin sekä liikkuvuushankkeissa (KA1) että kumppanuushankkeissa (KA2).
EPALEa voi myös hyödyntää kumppaninhaussa.
Tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet sekä ne, joiden hanke koskee aikuiskoulutusta. Aiheina:
- EPALE hankkeiden tuotosten levityskanavana
- EPALEn kumppaninhaun hyödyntäminen

Keskiviikkona 15.2.2017 klo 10-12
Erasmus+ verkkotiedotus strategista kumppanuushanketta valmisteleville (yhteydet testataan klo 9.45 alkaen)

Koulutus on tarkoitettu yhteisesti aikuiskoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, korkeakoulutuksen ja yleissivistävän koulutuksen strategista kumppanuushanketta hakeville. Koulutuksessa käydään läpi kumppanuushankkeen budjetointia.

Torstaina 9.3. klo 14:00-15:30
Kyselytunti aikuiskoulutussektorin strategista kumppanuushanketta (KA204, Adult Education) hakeville. Suunnattu vain aikuiskoulutussektorille.

Kaikki tilaisuudet nauhoitetaan ja nauhoitetta voi tiedustella tilaisuuden jälkeen osoitteesta:
grundtvig(ät)oph.fi

Ohjeet verkkotiedotukseen osallistumiseen:

Osallistuminen webinariin on yksinkertaista ja vaatimustaso tietokoneelle on vähäinen. Periaatteessa tarvitset vain internet-selaimen ja äänentoiston tulee olla päällä. Yhteydet testataan 15 minuuttia ennen kunkin tilaisuuden alkua.

* Tilaisuudesta riippuen, avaa verkko-osoite https://cimo.adobeconnect.com/grundtvig tai https://cimo.adobeconnect.com/kumppanuushankkeet
    * Mikäli F-Secure tms. turvaohjelma kertoo, että ”an application tried to act as an Internet server” niin paina “allow”-painiketta.
    * Valitse ”Enter as a Guest”.
    * Kirjoita nimesi muodossa etunimi, sukunimi ja koulun nimi.
    * Paina ”Enter Room” –painiketta.
    * Näytölle tulee ”kokoushuone”. Näet liikkuvaa kuvaa kokoustilasta, kalvot, internet-osallistujat, chat-ruudun ja kuulet puheen.
    * Jos yhteys on huono, sammuta muut ohjelmat koneeltasi ja käytä mieluiten langallista verkkoyhteyttä. Tietokoneellasi tulee olla Flash 11.2 ja äänentoiston pitää olla päällä
    * Oman selaimen toimivuus äänen osalta olisi hyvä testata heti kun kokoushuone avautuu sinulle. Valitset vain ylävalikosta ”Meeting” – ”Audio Setup Wizard” ja teet sen, mitä työkalu kertoo.
    * Kysymyksiä voit esittää chat-ruudun kautta.