X

The Finnish Folk High School Association

The Finnish Folk High School Association, which was founded in 1905, acts as a cooperating organisation for all the folk high schools in Finland.

Central areas of cooperation include lobbying, information and marketing, development, education and assessment and international issues.

The Finnish Folk High School Association is a member of The Nordic Folk High School Council which aim is to exchange experiences and ideas and to promote cooperation within the Nordic countries through seminars and meetings.

Contact:
The Finnish Folk High School Association
Annankatu 12 A 18
FI-00120 Helsinki
toimisto(ät)kansanopistot.fi
+358 9 454 2330
www.kansanopistot.fi/
logo
Kansanopistoväen omat sivut. Täältä saat ajankohtaista tietoa
opistojen hankkeista, yhdistyksen tapahtumista ja edunvalvonnasta.
Folkhögskolfältets egna sidor, här får du aktuell information om
folkhögskoleprojekt, föreningens evenemang och intressebevakning.
Olet täällä: Yhdistyssivut > Etusivu > Ajankohtaista
Vapaan sivistystyön opintotodistus tunnustamisen välineeksi -raportti
Aikuisten oppimisen pohjoismainen verkosto (NVL) on julkaissut raportin vapaan sivistystyön opintodistuksen kehittämiseksi opitun tunnistamisen ja tunnustamisen välineenä.

Raportin ja siihen liittyvän suosituksen tarkoituksena on edistää vapaan sivistystyön opintojen ja oppimisen dokumentointikäytäntöjä sekä tukea alan opinnoissa hankitun osaamisen tunnistamisen ja tunnustaminen kehittämistä. Tavoitteena on nostaa esiin asioita, jotka parantavat mahdollisuuksia käyttää vapaan sivistystyön opintotodistuksia osaamisen tunnistamisen välineinä muissa koulutusmuodoissa. Raporttiin on koottu myös perustietoja osaamisen tunnustamisen kehittämisvaiheista Suomessa.

Raportin on laatinut Leena Saloheimo ja sitä on työstetty NVL:n Suomessa toimivassa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen ryhmässä.

Raportti löytyy NVL:n verkkosivuilta suomeksi  ja englanniksi. Ruotsinkielinen versio julkaistaan myöhemmin.